Poppers is een populair product dat vaak wordt gebruikt als genotsmiddel. Als je geïnteresseerd bent om poppers te gebruiken dan kun je deze blog verder lezen. Wij vertellen je namelijk hoe poppers worden gebruikt, hoe snel ze werken, welke effecten er zijn en de populaire poppers merken.

Hoe worden poppers gebruikt?

Poppers zijn eenvoudig te gebruiken. Je opent de dop van het flesje, waardoor de vloeistof wordt verdampt en hierdoor de dampen vrijkomen. Vervolgens houdt je het flesje dicht bij je neus en adem je diep in, zo inhaleer je de dampen die vrijkomen.

Hoe snel werken poppers?

Wanneer je de dampen hebt ingeademd, dan worden de poppers snel opgenomen in het lichaam. Het effect van poppers krijg je direct als je het hebt ingeademd. Als je goed inademt werken poppers voor enkele minuten. Dit hangt ook af van de persoon en de hoeveelheid die je gebruikt. Je krijgt van poppers een korte en intensieve rush. Nadat de werking is uitgewerkt kun je nog een keer inademen, maar let wel op dat als je te vaak en teveel inademt dat je lichaam een tolerantie opbouwt. Dan heb je dus meer nodig om hetzelfde effect te krijgen bij een inademing.

Wat zijn de effecten van poppers?

De intensiteit van poppers kunnen variëren, net zoals hoe lang poppers werken per persoon. De effecten die je kan krijgen na het gebruik van poppers zijn een euforisch gevoel, ontspannend gevoel in je lichaam en seksuele opwinding. Let er wel op dat er ook een aantal lichamelijke effecten zijn zoals duizeligheid, verhoogde hartslag of hoofdpijn. Dit verschilt per persoon, maar houd hier wel rekening mee dat het kan gebeuren.

Populaire poppers merken

Er zijn verschillende poppers merken waar je uit kan kiezen zoals: Amsterdam poppers, Jungle Juice poppers, Iron Horse poppers, Blue Boy poppers, Rush poppers, Lockerroom Poppers, PWD Poppers en EVEREST. De populairste merken lichten we hieronder toe.

Amsterdam Poppers

Amsterdam Poppers is een van de bekendste merken. Je zou denken dat ze uit Amsterdam komen, maar de het is alleen een merknaam want deze poppers worden geproduceerd in Canada. Amsterdam poppers hebben een zoete en sterke geur.

Jungle Juice poppers

Bij Jungle Juice poppers heb je nog verschillende soorten poppers onder dit merk, met ieder een eigen aroma. Zo is Jungle Juice Black Label een populaire popper omdat het een sterke variant is. Let er wel op dat voor beginnende gebruikers deze sterkte niet is aan te raden.

Rush poppers

De Rush poppers zijn de klassiekers en de meest herkenbare poppers. Het zijn sterke poppers en ze geven ook sterke effecten. Je kan verschillende soorten poppers kiezen onder dit merk.

Lees hier meer blogs over hoe snel: “Hoe snel krijg je een erectie?” en “Hoe snel werkt Viagra?