Genomförd effektivt uppfyller en toalettrenovering två viktiga planer: en. Din nya toalett är mycket mer användbar och förenklar din tidiga morgonkur. Det verkar vara underbart.

Gör för att inse detta att badrumsrenovering-helsingborg.se Hur man renoverar ett badrum ? Gör dina läxor och skaffa badrumsdesigner som du väljer att verkligen gilla. Blanda sedan dina badrumsförslag med ljudrealistisk information som nästa handledning till en kritisk ombyggnad av toaletten fakta och siffror.

Toalettrenoveringar prislapp

Standardkostnaden för ombyggnad av badrum är cirka 000 när den är klar av en begåvad specialist. Med det sagt, en minimal Gör det själv-reno-liknande porträttering och uppgradering av komponenter kan uppnås för olika hundralappar, medan en helskalig, mer nära renovering kan kosta k eller till och med mer.

Föreslagen toalettrenoveringsbudget

Kassajournalen rekommenderar att du spenderar högst tio procent av ditt hems nytta på en ombyggnad av en mastertoalettsvit (eller fem procent för att uppdatera ett vanligt badrum eller pulverområde).

Förväntad avkastning på din investering

Baserat på Reworkings 2018 Cost Vs Benefit-rapport kommer du vanligtvis att kunna förvänta dig en ROI på 70 procent jämfört med en badrumsrenovering när du väl erbjuder din fastighet.

Mer brickor behövs för att aktivera för hackning

Köp 10 procent mer kakel än vad dina mått visar, för att möjliggöra skivning. Om det fortfarande finns en hel låda kvar än om plattsättningen är klar, kan du returnera den för att få en återbetalning. Kolla in för att hjälpa till att hålla några reservbrickor lätt tillgängliga, dock för långtidsreparationer.

Möjligheten överskrids på toalettrenoveringspris

Tillåt ytterligare 50 – 20 procent tillsammans med din badrumsrenoveringsuppskattning. Detta innebär att du inte fick spränga din utgiftsbudget Om ombyggnadsentreprenören upptäcker “överraskningar” som asbest eller dold vattenskada som driver dina toalettväggar.