Idén med en hemstädningstjänst är som en dröm som går i uppfyllelse för dagens upptagna mamma. Hon jobbar hårt hela dagen bara för att komma hem och upptäcka att hennes hus fortfarande behöver lite arbete. Oavsett om det är hennes födelsedag, mors dag eller bara en annan vanlig dag, ge henne tid i gåva till sig själv genom att boka in någon annan att komma in och städa i hennes ställe.

Presentkort

Det är inte alltid lätt att schemalägga www.stadcompaniet.se en hemstädservice för en mamma. Hon är upptagen hela veckan och du kanske inte vet vilka dagar eller tid som fungerar bäst. Ge henne i så fall ett presentkort till ett lokalt företag. Ring i förväg och ge dem detaljerna om huset, inklusive: antalet sovrum och badrum, det totala antalet kvadratmeter och eventuella specifika uppgifter som behöver hanteras.

Använd denna uppskattning, köp ett presentkort med det beloppet och slå in det i ett kuvert. När du ger henne presenten, se till att inkludera ett visitkort och låt henne veta vad presentkortet kommer att täcka. Hon kan boka tid på fritiden och om hon vill lägga till några extra tjänster kan hon.

Boka ett möte för henne

Om du känner den här mamman väl, kanske du vill boka tid för hemstädservice för henne. Välj en dag och tid då hon ska vara ute ur huset och se till att du kan vara där för att släppa in arbetarna. Du kan välja att berätta för henne om mötet i förväg eller låta henne gå in till en stor överraskning.

Om du planerar att överraska henne, se till att komma till huset lite tidigare. För det mesta, för att få ut det mesta av din hemstädning, vill du plocka upp allt skräp på golvet och se till att arbetarna har enkel tillgång till alla de områden som behöver städas. Du kanske vill göra en snabb upphämtning bara för att se till att huset är redo att gå.

Överväg att ge den här gåvan under semestern

När semestern kommer fördubblas en mammas arbetsbörda. Med familj som kommer över till middag eller släktingar som reser in från staten måste huset vara i perfekt skick. Istället för att vänta till jul på att mamma ska packa upp sina presenter, boka en tid för hemstädning precis innan en stor händelse. Detta ger henne möjlighet att fokusera på andra saker och tar bort en av de mest stressiga delarna av att ha sällskap över till huset. Hon kommer att uppskatta denna gåva så mycket mer än ett annat par pyjamas eller tofflor.