Jag är en etablerad webbdesigner och har designat hemsidor för många företag sedan de senaste 5 – 6 åren. Med den föränderliga världen vill jag växa mitt företag för mina befintliga kunder och attrahera nya kunder. Efter lite forskning och tidigare erfarenheter har jag sett att kunder kräver SEO som en del av webbdesign också. Jag bestämde mig för att erbjuda SEO som en del av min webbdesignverksamhet skulle vara en bra sak att investera i den nuvarande verksamheten. Jag letade upp online och hittade denna fantastiska webbplats som erbjöd en gratis SEO-kurs för att lära alla nybörjare SEO-grunderna.

En välskriven gratis SEO-kurs ger alla SEO-grunderna som man behöver veta. Innehållsförteckningen listas på webbplatsen och ger seo stockholm information till nybörjare om alla typer av taggar, filer, förekomsten av nyckelord och deras betydelse. SEO-grunderna inkluderar kunskap om de olika typerna av sökord som används i artiklar, bloggsajter, offentliga forum och andra sociala medier som twitter, Facebook för att öka sidrankningen för en webbplats på internet. SEO-kursen ger fullständig kunskap om hur man skapar bakåtlänkar, indexerar bakåtlänkar och skapar en webbplatskarta för att främja bakåtlänkar. Det finns helt enkelt så mycket du kan lära dig om en SEO som kan hjälpa dig att bygga strategier också för att marknadsföra din webbplats.

SEO-kursen har gett användbar information relaterad till användningen av nyckelord och latent semantisk indexering. SEO-grunderna tillhandahålls i den kostnadsfria SEO-kursen hjälpte mig verkligen att designa webbplatsen på ett sätt som ökar chanserna att få kundens webbplatser överst på listan. SEO-kursen hjälpte mig också att förstå hur man bygger länkar för en kund och hur man konsulterar kunder om att använda forum, bloggsajter och andra webbplatser för sociala medier på bästa sätt och därmed få en nisch tillsammans med att lansera en webbplats. SEO-kursen hjälper mig inte bara att bygga bättre webbplatser utan hjälper mig också att utvecklas som konsult för internetmarknadsföring. Så om du är en marknadsföringsagent och vill slå igenom i världen av internetmarknadsföring är den kostnadsfria SEO-kursen ett utmärkt sätt att faktiskt komma igång med SEO-grunderna.

Ökning i affärer efter en SEO-kurs

Det bästa med att göra SEO-kursen är att jag kan tillämpa den på mitt företag också. Inom en månad har jag ökat antalet visningar på min företagswebbplats med cirka 50 %. Det finns massor av förfrågningar om vilken typ av tjänster jag erbjuder och mitt antal kunder har ökat med 20%. I den här takten förväntar jag mig att överdriva min vinst i år och expandera till nästa år. Personligen ser jag att även om webbplatsmotoroptimering är en pågående process är design av webbplatser den process där det verkligen börjar och jag är glad att jag har min SEO grundläggande rätt med hjälp av en fantastisk gratis SEO-kurs.